Eagles War Clan
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Eagles War Clan

Today is a good day to die

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata
Ultimele subiecte
» Vreti ca numele clanului sa fie Evolution-X?
vreau si eu admin daca se poate Icon_minitimeLun Iul 20, 2009 5:30 pm Scris de Eagles|Sucre

» Id-uri de mess
vreau si eu admin daca se poate Icon_minitimeSam Iul 18, 2009 6:43 pm Scris de slayer90

» Cerere Admin !!!
vreau si eu admin daca se poate Icon_minitimeVin Iul 17, 2009 1:20 am Scris de tiger1

» VREAU IN CLANUL EAGLES (DIVINE)
vreau si eu admin daca se poate Icon_minitimeJoi Iul 09, 2009 5:47 pm Scris de tiger1

» Bye Bye:-h Mi-a facut placere!!!
vreau si eu admin daca se poate Icon_minitimeMier Iul 08, 2009 11:16 pm Scris de ghost.rider

» cerere clan
vreau si eu admin daca se poate Icon_minitimeMier Iul 08, 2009 6:28 pm Scris de sergiu.on.my.own

» Banurile recente
vreau si eu admin daca se poate Icon_minitimeMar Iul 07, 2009 4:45 pm Scris de jimteam

» sa vedem ce zici aacu:X:X
vreau si eu admin daca se poate Icon_minitimeMar Iul 07, 2009 2:37 pm Scris de Fuller

» Meciurile clanului
vreau si eu admin daca se poate Icon_minitimeLun Iul 06, 2009 5:47 pm Scris de whatif?

» As dori sa intru in clanul EAGLES
vreau si eu admin daca se poate Icon_minitimeLun Iul 06, 2009 3:46 pm Scris de Paladinu

» cerere admin
vreau si eu admin daca se poate Icon_minitimeSam Iul 04, 2009 5:55 pm Scris de tiger1

» cerere clan
vreau si eu admin daca se poate Icon_minitimeVin Iul 03, 2009 12:57 pm Scris de sergiu.on.my.own

» meci cu sloveni
vreau si eu admin daca se poate Icon_minitimeMier Iul 01, 2009 11:50 pm Scris de Paladinu

» As dori sa fac si eu parte din clanul Eagles
vreau si eu admin daca se poate Icon_minitimeMier Iul 01, 2009 12:32 pm Scris de tiger1

» As dori si eu s afac parte din clanul Eagles
vreau si eu admin daca se poate Icon_minitimeMier Iul 01, 2009 12:26 pm Scris de tiger1

» As dori sa fiu membru al clanului Eagles
vreau si eu admin daca se poate Icon_minitimeMier Iul 01, 2009 9:34 am Scris de tiger1

» Cs Lover:XFulleR:X:>
vreau si eu admin daca se poate Icon_minitimeMier Iul 01, 2009 9:33 am Scris de tiger1

» vreau admin
vreau si eu admin daca se poate Icon_minitimeMar Iun 30, 2009 2:07 pm Scris de Bogdan

» Detalii/Cerinte
vreau si eu admin daca se poate Icon_minitimeMar Iun 30, 2009 9:21 am Scris de Fuller

» Cerere Clan
vreau si eu admin daca se poate Icon_minitimeLun Iun 29, 2009 6:59 pm Scris de tiger1

vreau si eu admin daca se poate

In jos 
+2
Bogdan
MaStErShOt
6 participanți
AutorMesaj
MaStErShOt

MaStErShOt

Numarul mesajelor : 3
Data de inscriere : 01/04/2009
Varsta : 35
Localizare : Catania,italia

vreau si eu admin daca se poate Empty
MesajSubiect: vreau si eu admin daca se poate   vreau si eu admin daca se poate Icon_minitimeLun Apr 13, 2009 1:53 pm

numele meu eh MaStErShOt[RO] nick name ma gasiti pe id mess george_sg2008 bafta astept raspuns
Sus In jos
Bogdan

Bogdan

Numarul mesajelor : 9
Data de inscriere : 06/03/2009
Localizare : Marsa jud.Giurgiu nr 509

MesajSubiect: Vreau ADMIN   vreau si eu admin daca se poate Icon_minitimeLun Apr 13, 2009 5:25 pm

Arrow Datimi va rog si mie admin
Sus In jos
mihu
Mailat Sef
Mailat Sef
mihu

Numarul mesajelor : 20
Data de inscriere : 05/03/2009
Varsta : 33

MesajSubiect: Re: vreau si eu admin daca se poate   vreau si eu admin daca se poate Icon_minitimeMar Apr 14, 2009 3:24 pm

bogdan da sincer tu cn esti?
Sus In jos
Fuller

Fuller

Numarul mesajelor : 23
Data de inscriere : 15/04/2009
Varsta : 34

MesajSubiect: Eagles|*Fuller*   vreau si eu admin daca se poate Icon_minitimeMier Apr 15, 2009 1:00 pm

Evil or Very Mad Twisted Evil lol! de unde esti mah u mastershoot mah asa se vorbeste pe server mah...ca iti dau ban zii rapid si u ila de acolo bogdan ca vrei admin d unde mah tot atatia admini ia sa aud???toti care intrati p srv vreti admini da mai tre sa si jucati pana sa ajungeti in clan apoi admin doar cu kick apoi admin god ia treceti voi la treaba mah si jucati cate 2 luni p srv si atunci sa cereti admin si sa intrati si in clan da ce dumnzeu e aici bairam????Eee ia ziceti ca va sec p toti ...X( scz fratilor ca vb asa colegii din clan dar ma dispera istea cu adminele lor si cu futaiurile istea X( Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad cheers
Sus In jos
mihu
Mailat Sef
Mailat Sef
mihu

MesajSubiect: Re: vreau si eu admin daca se poate   vreau si eu admin daca se poate Icon_minitimeMier Apr 15, 2009 1:03 pm

amu sia ci sunt de acord cu fuller
Sus In jos
tiger1
Mailat Sef
Mailat Sef
tiger1

Numarul mesajelor : 57
Data de inscriere : 14/03/2009

MesajSubiect: Re: vreau si eu admin daca se poate   vreau si eu admin daca se poate Icon_minitimeSam Apr 18, 2009 12:22 am

Man-bv neai aratat ca meriti admin si tiam dat si cu fuller stai linijtit e mai sarit putin el
bounce
Sus In jos
tiger1
Mailat Sef
Mailat Sef
tiger1

MesajSubiect: Re: vreau si eu admin daca se poate   vreau si eu admin daca se poate Icon_minitimeSam Apr 18, 2009 12:32 am

BOGDAN e DRAKO dak nu stiai FULLER affraid
Sus In jos
freestyler

Data de inscriere : 29/03/2009

MesajSubiect: Baga un admin la tata   vreau si eu admin daca se poate Icon_minitimeSam Apr 18, 2009 8:40 am

Va salut pe toti,mai ales pe tiger1 si metelkore.As vrea sa va intreb daca se poate sa iau admin oricum eu daca e sa joc,joc pe serverul vostru dar sa fie deschis tot timpul daca se poate.Partea cu killers clan in care sunt eu sunt doar ca a vrut alexut sa vin la el si sunt prieten cu el va dati seama ca ieri am jucat in clanul becks ca au avut nevoie de mine cu cei de la SS aia cu care ati jucat voi si totusi i-am batut nu mi se pare ca ar fi avut ceva cod sau ceva suspect din punctul meu de vedere.Daca ma insel poate asa o fi dar totusi daca ati vrea un meci calumea jucati cu cei de la night elite sa vedeti ce bine joaca aia.Deci revenind la subiectul nostru se poate admin sau nu se poate ca totusi Very Happy
Sus In jos
tiger1
Mailat Sef
Mailat Sef
tiger1

MesajSubiect: Re: vreau si eu admin daca se poate   vreau si eu admin daca se poate Icon_minitimeSam Apr 18, 2009 9:01 am

Mai asteapta si tu putin ca suntem multi cand so elibera un post te anunt pirat
Sus In jos
freestyler

MesajSubiect: Deaia de respect   vreau si eu admin daca se poate Icon_minitimeSam Apr 18, 2009 9:03 am

Vezi deaia te respect:D:D ca esti de treaba
Sus In jos
mihu
Mailat Sef
Mailat Sef
mihu

MesajSubiect: Re: vreau si eu admin daca se poate   vreau si eu admin daca se poate Icon_minitimeSam Apr 18, 2009 3:26 pm

freestyler puteai sa faci alt topic nu sa scri in continuare
Sus In jos
freestyler

MesajSubiect: Asa este   vreau si eu admin daca se poate Icon_minitimeSam Apr 18, 2009 7:47 pm

Da ai dreptate aicea dar m-am gandit sa nu va stric forumul sau sa nu produc ceva nemultumiri si am scris aicea
Sus In jos
mihu
Mailat Sef
Mailat Sef
mihu

MesajSubiect: Re: vreau si eu admin daca se poate   vreau si eu admin daca se poate Icon_minitimeSam Apr 18, 2009 8:00 pm

pentru nemultumiri exista moderatori care dak nu e ceva bine trebuie sa rezolve problema
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: vreau si eu admin daca se poate   vreau si eu admin daca se poate Icon_minitime

Sus In jos

vreau si eu admin daca se poate
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» As dori admin daca se poate ??
» daca se poate sami dati si mie admin
» vreau admin
» VREAU SI YO ADMIN
» vreau admin

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum