Eagles War Clan
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Eagles War Clan

Today is a good day to die

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata
Ultimele subiecte
» Vreti ca numele clanului sa fie Evolution-X?
Vreti sa se intoarca Freestyler la noi? Icon_minitimeLun Iul 20, 2009 5:30 pm Scris de Eagles|Sucre

» Id-uri de mess
Vreti sa se intoarca Freestyler la noi? Icon_minitimeSam Iul 18, 2009 6:43 pm Scris de slayer90

» Cerere Admin !!!
Vreti sa se intoarca Freestyler la noi? Icon_minitimeVin Iul 17, 2009 1:20 am Scris de tiger1

» VREAU IN CLANUL EAGLES (DIVINE)
Vreti sa se intoarca Freestyler la noi? Icon_minitimeJoi Iul 09, 2009 5:47 pm Scris de tiger1

» Bye Bye:-h Mi-a facut placere!!!
Vreti sa se intoarca Freestyler la noi? Icon_minitimeMier Iul 08, 2009 11:16 pm Scris de ghost.rider

» cerere clan
Vreti sa se intoarca Freestyler la noi? Icon_minitimeMier Iul 08, 2009 6:28 pm Scris de sergiu.on.my.own

» Banurile recente
Vreti sa se intoarca Freestyler la noi? Icon_minitimeMar Iul 07, 2009 4:45 pm Scris de jimteam

» sa vedem ce zici aacu:X:X
Vreti sa se intoarca Freestyler la noi? Icon_minitimeMar Iul 07, 2009 2:37 pm Scris de Fuller

» Meciurile clanului
Vreti sa se intoarca Freestyler la noi? Icon_minitimeLun Iul 06, 2009 5:47 pm Scris de whatif?

» As dori sa intru in clanul EAGLES
Vreti sa se intoarca Freestyler la noi? Icon_minitimeLun Iul 06, 2009 3:46 pm Scris de Paladinu

» cerere admin
Vreti sa se intoarca Freestyler la noi? Icon_minitimeSam Iul 04, 2009 5:55 pm Scris de tiger1

» cerere clan
Vreti sa se intoarca Freestyler la noi? Icon_minitimeVin Iul 03, 2009 12:57 pm Scris de sergiu.on.my.own

» meci cu sloveni
Vreti sa se intoarca Freestyler la noi? Icon_minitimeMier Iul 01, 2009 11:50 pm Scris de Paladinu

» As dori sa fac si eu parte din clanul Eagles
Vreti sa se intoarca Freestyler la noi? Icon_minitimeMier Iul 01, 2009 12:32 pm Scris de tiger1

» As dori si eu s afac parte din clanul Eagles
Vreti sa se intoarca Freestyler la noi? Icon_minitimeMier Iul 01, 2009 12:26 pm Scris de tiger1

» As dori sa fiu membru al clanului Eagles
Vreti sa se intoarca Freestyler la noi? Icon_minitimeMier Iul 01, 2009 9:34 am Scris de tiger1

» Cs Lover:XFulleR:X:>
Vreti sa se intoarca Freestyler la noi? Icon_minitimeMier Iul 01, 2009 9:33 am Scris de tiger1

» vreau admin
Vreti sa se intoarca Freestyler la noi? Icon_minitimeMar Iun 30, 2009 2:07 pm Scris de Bogdan

» Detalii/Cerinte
Vreti sa se intoarca Freestyler la noi? Icon_minitimeMar Iun 30, 2009 9:21 am Scris de Fuller

» Cerere Clan
Vreti sa se intoarca Freestyler la noi? Icon_minitimeLun Iun 29, 2009 6:59 pm Scris de tiger1

Vreti sa se intoarca Freestyler la noi?

In jos 
5 participanți

Vreti ca Freestyler sa se intoarca in clan si s afie admin?
DA
Vreti sa se intoarca Freestyler la noi? Vote_lcap38%Vreti sa se intoarca Freestyler la noi? Vote_rcap
 38% [ 3 ]
NU
Vreti sa se intoarca Freestyler la noi? Vote_lcap62%Vreti sa se intoarca Freestyler la noi? Vote_rcap
 62% [ 5 ]
Total voturi : 8

Sondaj inchis

AutorMesaj
mihu
Mailat Sef
Mailat Sef
mihu

Numarul mesajelor : 20
Data de inscriere : 05/03/2009
Varsta : 33

Vreti sa se intoarca Freestyler la noi? Empty
MesajSubiect: Vreti sa se intoarca Freestyler la noi?   Vreti sa se intoarca Freestyler la noi? Icon_minitimeDum Apr 19, 2009 7:28 am

Daca ati votat spuneti si de ce ati ales optiunea altfel votu nu se va lua in considerare
Sus In jos
tiger1
Mailat Sef
Mailat Sef
tiger1

Numarul mesajelor : 57
Data de inscriere : 14/03/2009

MesajSubiect: Re: Vreti sa se intoarca Freestyler la noi?   Vreti sa se intoarca Freestyler la noi? Icon_minitimeDum Apr 19, 2009 12:32 pm

Da pt ca yo mam inteles bine cu el si am avut clan cu el dar oricum o sa vina in vara nu acum bounce
Sus In jos
mihu
Mailat Sef
Mailat Sef
mihu

Numarul mesajelor : 20
Data de inscriere : 05/03/2009
Varsta : 33

MesajSubiect: Re: Vreti sa se intoarca Freestyler la noi?   Vreti sa se intoarca Freestyler la noi? Icon_minitimeDum Apr 19, 2009 2:02 pm

si eu am votat da pt k mi se pare un tip de treaba desi nu am avut prea mult de a feace cu el lol! lol! lol! lol!
Sus In jos
Fuller

Fuller

Numarul mesajelor : 23
Data de inscriere : 15/04/2009
Varsta : 34

MesajSubiect: Nu vreau   Vreti sa se intoarca Freestyler la noi? Icon_minitimeSam Apr 25, 2009 11:26 am

NU Vreau pentru ca m-am certat cu ell....X( si ma disperat scz frate daca nu imi ziceai chestia aia pe mess/......./ nu ziceam nik Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Sus In jos
Fuller

Fuller

MesajSubiect: Freestyle prietene esti norocos ;) WeLcOmE   Vreti sa se intoarca Freestyler la noi? Icon_minitimeLun Apr 27, 2009 7:09 am

auzi Free.......hai inapooi in clan ...daca vii sa vii si la antrenamente si la altele plss:D sa nu faci ca si nemancatu ..Wink daca vii inapoi eu zic un DA si STERG topicu cu Nu Very Happy Bafta Free daca vrei sa te intorci ..Very Happy welcome back Wink si vezi cum a zburat nemancatu ca nu a venit la nici un meci....antrenament...eveniment......asta e:d macar u sa vii Very Happy:P ResPecT Eagles War Clan si membrii acestuia Very Happy:P cheers cheers cheers
Sus In jos
Fuller

Fuller

MesajSubiect: lalalala:D Welcome bACK   Vreti sa se intoarca Freestyler la noi? Icon_minitimeLun Apr 27, 2009 7:10 am

Hai inapoi:D
Sus In jos
Bogdan

Bogdan

Numarul mesajelor : 9
Data de inscriere : 06/03/2009
Localizare : Marsa jud.Giurgiu nr 509

MesajSubiect: lol   Vreti sa se intoarca Freestyler la noi? Icon_minitimeSam Mai 02, 2009 3:36 pm

habar am cum sa votez?? study lol!
Sus In jos
freestyler

Data de inscriere : 29/03/2009

MesajSubiect: Rahat   Vreti sa se intoarca Freestyler la noi? Icon_minitimeLun Iun 01, 2009 9:13 pm

Fratilor sontajul e in nu:))
Sus In jos
Bogdan

Bogdan

Data de inscriere : 06/03/2009
Localizare : Marsa jud.Giurgiu nr 509

MesajSubiect: Mai te intorci   Vreti sa se intoarca Freestyler la noi? Icon_minitimeJoi Iun 04, 2009 9:57 am

free mai te intorci in clan? ar fi bn te astpetam sa iei heduri Laughing
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Vreti sa se intoarca Freestyler la noi?   Vreti sa se intoarca Freestyler la noi? Icon_minitime

Sus In jos

Vreti sa se intoarca Freestyler la noi?
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» VRETI CA NO ONE SA RAMANA IN CLAN?????
» Vreti ca numele clanului sa fie Evolution-X?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Eagles War Clan :: Forum :: Discuti legate de server si clan-
Mergi direct la: