Eagles War Clan
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Eagles War Clan

Today is a good day to die

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata
Ultimele subiecte
» Vreti ca numele clanului sa fie Evolution-X?
Un vechi prieten si un fost jucator din clan Icon_minitimeLun Iul 20, 2009 5:30 pm Scris de Eagles|Sucre

» Id-uri de mess
Un vechi prieten si un fost jucator din clan Icon_minitimeSam Iul 18, 2009 6:43 pm Scris de slayer90

» Cerere Admin !!!
Un vechi prieten si un fost jucator din clan Icon_minitimeVin Iul 17, 2009 1:20 am Scris de tiger1

» VREAU IN CLANUL EAGLES (DIVINE)
Un vechi prieten si un fost jucator din clan Icon_minitimeJoi Iul 09, 2009 5:47 pm Scris de tiger1

» Bye Bye:-h Mi-a facut placere!!!
Un vechi prieten si un fost jucator din clan Icon_minitimeMier Iul 08, 2009 11:16 pm Scris de ghost.rider

» cerere clan
Un vechi prieten si un fost jucator din clan Icon_minitimeMier Iul 08, 2009 6:28 pm Scris de sergiu.on.my.own

» Banurile recente
Un vechi prieten si un fost jucator din clan Icon_minitimeMar Iul 07, 2009 4:45 pm Scris de jimteam

» sa vedem ce zici aacu:X:X
Un vechi prieten si un fost jucator din clan Icon_minitimeMar Iul 07, 2009 2:37 pm Scris de Fuller

» Meciurile clanului
Un vechi prieten si un fost jucator din clan Icon_minitimeLun Iul 06, 2009 5:47 pm Scris de whatif?

» As dori sa intru in clanul EAGLES
Un vechi prieten si un fost jucator din clan Icon_minitimeLun Iul 06, 2009 3:46 pm Scris de Paladinu

» cerere admin
Un vechi prieten si un fost jucator din clan Icon_minitimeSam Iul 04, 2009 5:55 pm Scris de tiger1

» cerere clan
Un vechi prieten si un fost jucator din clan Icon_minitimeVin Iul 03, 2009 12:57 pm Scris de sergiu.on.my.own

» meci cu sloveni
Un vechi prieten si un fost jucator din clan Icon_minitimeMier Iul 01, 2009 11:50 pm Scris de Paladinu

» As dori sa fac si eu parte din clanul Eagles
Un vechi prieten si un fost jucator din clan Icon_minitimeMier Iul 01, 2009 12:32 pm Scris de tiger1

» As dori si eu s afac parte din clanul Eagles
Un vechi prieten si un fost jucator din clan Icon_minitimeMier Iul 01, 2009 12:26 pm Scris de tiger1

» As dori sa fiu membru al clanului Eagles
Un vechi prieten si un fost jucator din clan Icon_minitimeMier Iul 01, 2009 9:34 am Scris de tiger1

» Cs Lover:XFulleR:X:>
Un vechi prieten si un fost jucator din clan Icon_minitimeMier Iul 01, 2009 9:33 am Scris de tiger1

» vreau admin
Un vechi prieten si un fost jucator din clan Icon_minitimeMar Iun 30, 2009 2:07 pm Scris de Bogdan

» Detalii/Cerinte
Un vechi prieten si un fost jucator din clan Icon_minitimeMar Iun 30, 2009 9:21 am Scris de Fuller

» Cerere Clan
Un vechi prieten si un fost jucator din clan Icon_minitimeLun Iun 29, 2009 6:59 pm Scris de tiger1

Un vechi prieten si un fost jucator din clan

In jos 
5 participanți
AutorMesaj
nemancatu

nemancatu

Numarul mesajelor : 7
Data de inscriere : 29/03/2009

Un vechi prieten si un fost jucator din clan Empty
MesajSubiect: Un vechi prieten si un fost jucator din clan   Un vechi prieten si un fost jucator din clan Icon_minitimeDum Apr 26, 2009 9:50 am

Ami pare rau ca zic aceste cuvinte dar tiger ai ajuns la mana lui paladin ai o frica in tn ca nu o sa mai ai sv de css. Pt banul lui paladinu de aseara ati pirdut un prieten si un membru al clanului.
Eu stiu ca paladinu nu ma mai vroia in clan dar macar trebuia sami ziceti sa numi mai dea ban ca esiam de buna voie. Arrow
Tiger ai ajuns la mana lui paladinu face ce vrea pe sv si din sv.
Mai ziceti ca dc nu aveti lume pe sv dar cu unu ca paladinu cum sa aveti uni nu intra pe sv din cauza lui paladinu cu banurile lui si pt ce facea pe paraipan.
Cu clanul vam lasat ca siasa nu jucam de loc. din punctul tau de vedere mai bn jucau aia noi intrati. iar la antrenamente uni dintre noi eram folositi pe post de cobai pt metalcore ares ...... dar acuma vam vazut pe uni cat de prieteni sunteti pt un joc. Mie imi pare rau ca se ajuns la asa cv dar viata mg inainte.
SAlutare si noroc bafta cheers bounce
Sus In jos
tiger1
Mailat Sef
Mailat Sef
tiger1

Numarul mesajelor : 57
Data de inscriere : 14/03/2009

MesajSubiect: Re: Un vechi prieten si un fost jucator din clan   Un vechi prieten si un fost jucator din clan Icon_minitimeLun Apr 27, 2009 5:26 pm

Mah deci nu team dat yo afara tu ai iesit asta e nu pot sa te tin cu forta,si inca cv yo nu am ajuns la mana nimanui ca dak face si paladinu fite si el zboara lol! salut sa fi sanatos
Sus In jos
nemancatu

nemancatu

MesajSubiect: Tiger uite   Un vechi prieten si un fost jucator din clan Icon_minitimeMar Apr 28, 2009 1:39 pm

Ma tiger! Uite dc am esit din clan:
1. Paladinu avea pica pe mn de mult si nu zic numai eu mia mai ziso si cineva de la voi din clan.
2. La meciuri tu nu ma bagai! al bagai numai pe fuller dupa ce ca e prost si nu stie sa joace css.
3. Nici la antrenamente nu ma chemai.
Tu mai bn bagai pe cei noi veniti decat pe mn.Daia a esit si speedy din clan ca pe noi nu ne bagai sa jucam.
Stiu ca voi scrieti undeva victoriile dar nici chiar asa sa nu ne bagati sa jucam.
Tu doar sti ca nul sufar pe paladinu la cum asi da el talente si face ce vrea pe sv.
DAR tu sti cat ami place sa joc cu "voi"uni dar acuma vam vazut pe uni cat sunteti de prieteni.
Si sti ca eu am mai vrut sa plec din calan tot pe motiv ca nu jucam in meciuri sti asta.
Mailat Sef
Mailat Sef
mihu

Numarul mesajelor : 20
Data de inscriere : 05/03/2009
Varsta : 33

MesajSubiect: Re: Un vechi prieten si un fost jucator din clan   Un vechi prieten si un fost jucator din clan Icon_minitimeMar Apr 28, 2009 9:19 pm

si tu si speedy ati iesit pt k voi sunteti ca papagali aman2 de aia o iesit si speedy daca speedy face ceva imediat si tu si imediat nu il suporta nimeni pe paladinu, sunteti prosti sincer nush ce aveti toti cu paladinu chiar daca i el mai prost da asa e el nai cei face
Sus In jos
Fuller

Fuller

Numarul mesajelor : 23
Data de inscriere : 15/04/2009
Varsta : 34

MesajSubiect: Re: Un vechi prieten si un fost jucator din clan   Un vechi prieten si un fost jucator din clan Icon_minitimeMier Apr 29, 2009 11:59 am

ia mai date u in pizda mati nemancatule ca deja ma disperi cum adika numa eu mah cum???!!!!!! in multe meciuri nu am fost Fmm de retardat si tie iti dau clasa mah la css .....jegosule nici engleza nu stii taigar asa se scrie mah???analfabetule ....Gunoiule.....mah ma bagaun in unele meciuri ca sunt bun mah Wink si nu pot sa zic ca nu sunt si uneori slab............tiger stie ce face in meciuri si pe cine baga...eu nu pot sa comnetez cand nu ma baga........mihu nu a jucat nici un meci si 3 meciuri sau 2 l-am lasat in locu meu mah....................sa stii si u....maicamea are diabet si u vb asa si ma injuri ca te rastignesc mah nemancatule ai auzit???!!! retardatu dracului....X( scz tiger.metal.paladinu.ares.mihu si toti altii ca vb asa...dar sunt suparat si ista mai face si gura X( Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad si sunt mai bun ca el...Scz RespEcT OnLy FuLLeR
Sus In jos
ghost.rider

ghost.rider

Numarul mesajelor : 5
Data de inscriere : 19/04/2009

MesajSubiect: Re: Un vechi prieten si un fost jucator din clan   Un vechi prieten si un fost jucator din clan Icon_minitimeMier Apr 29, 2009 4:53 pm

Ba Mihule da u cn dreaq te crezi? vezi ca eu am vb asa cu tn si te credeam ff de trb ce plm ma bagi asa pe mn in discutie asa fara rost?
Sus In jos
tiger1
Mailat Sef
Mailat Sef
tiger1

Numarul mesajelor : 57
Data de inscriere : 14/03/2009

MesajSubiect: Re: Un vechi prieten si un fost jucator din clan   Un vechi prieten si un fost jucator din clan Icon_minitimeMier Apr 29, 2009 6:26 pm

ia nu va mai certati mah Exclamation
Sus In jos
nemancatu

nemancatu

MesajSubiect: Re: Un vechi prieten si un fost jucator din clan   Un vechi prieten si un fost jucator din clan Icon_minitimeSam Mai 02, 2009 7:40 pm

Ma fulle vb frumos si civilizat ca eu vb frumos cu tn ca sa nu ma apuc sa te injur ca mie si mie usor sa te injur dar am vrut sa nu te fac de ras pe aici pe forum. Si nu o mai baga si pe maicata aici in discutia noastra. oi fi tu nervos ca e maicata bolnava dar nu te mai baga in treaba mea si a lui paladin ca eu cand am postat acolo nu am postat sa raspunzi tu ci paladinu. asa ca stai in banca ta Wink .nu te mai baga in treburile mele.

MesajSubiect: Re: Un vechi prieten si un fost jucator din clan   Un vechi prieten si un fost jucator din clan Icon_minitime

Sus In jos

Un vechi prieten si un fost jucator din clan
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Un vechi prieten
» Cerere clan
» Cerere Clan
» VRETI CA NO ONE SA RAMANA IN CLAN?????
» pt intrare in clan

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Eagles War Clan :: Forum :: Discuti legate de server si clan-
Mergi direct la: